Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
ivglindska avatar ivglindska 1 Точки

Относно: Квалификационни кредити при завършен курс

Здравейте, успешно завърших първото издание на курса за учители и прочетох, че се присъждат 2 кредита. Бихте ли ми дали информация как мога да получа сертификата за кредитите? (Сертификата от самия изпит го разпечатах)

Блаодаря за отговора

Тагове:
achebg avatar achebg Trainer 387 Точки
Best Answer

Здравейте,

Кредитите за учители се присъждат след успешно положен изпит и попълнен формуляр и платена административна такса за издаване на признат от МОН сертификат за квалификация. 

Всички, които успешно положат изпит ще получат мейл с информация за следващи стъпки. За курса през месец юни такъв мейл беше изпратен до успешно положилите изпит. За курса през месец юли този мейл ще бъде изпратен септември, след изпита.

Относно следващи курсове - ще има такива и всички, които са част от предишните ни курсове ще получат навременна информация по мейл при организирането им.

0
SilviaHuseva avatar SilviaHuseva 0 Точки

Здравейте, за пореден път пиша във форума във връзка със сертификата. Успешно се справих с изпита, на дата 17.09.2017г. Но нямам пратен линк за плащане на сертификата. Във форума има линк за плащане, но не мога да заплатя от него, а и линка за анкетата е неактивен. Моля за съдействие! 

0
eva.svilarova avatar eva.svilarova SoftUni Team 10 Точки

Здравейте,

Пакетът за плащане Ви е позволен. От падащото меню на профила Ви, от бутона "Заплащане", може да заявите и осъществите плащането си. Относно анкетата - вече е активна и може да я попълните.

0
SilviaHuseva avatar SilviaHuseva 0 Точки

Благодаря

0