Присъствена vs Онлайн форма на обучение? Струва ли си наистина цената за присъствена форма?
Изгледах отново дискусията от "Career start @ SoftUni" (предполагам достъп до видеото имат само записаните студенти в СофтУни) и си задавам въпросът - какъв е смисълът и реалните привилегии от това човек да се пребори да учи присътвено?
Освен, че такъв човек, който е записан присъствено, трябва лично да ходи в залата, за да му се признаят точките за присъствие, също така трябва да плаща и повече от двойна такса на семестър (онлайн обучението е 150 лв, а присъственото към момента е 390 лв.).
Съотвено искам да ви попитам и вас - какви ползи виждате от обучението си присъствено? Защо избрахте именно него, а не по-евтината онлайн форма?
Благодаря ти ,че ми спести да пиша и да обяснявам на останалите какво точно съм имал предвид и аз !
Подкрепям те на 100% и се надявам на адекватен отговор от управата на университета защото в личното ми запитване бях леко казано отбит с нещо от рода на "ами ще се запознаеш с много хора и може да питаш въпроси след лекциите" - ами благодаря де ,но все пак съм платил за други привилегии ...
В последния месец направихме около 20 срещи с работодатели и продължаваме всеки ден. Работодателите поискаха да имат достъп до всички студенти в СофтУни, независимо дали са онлайн или присъствено. Тях ги интересуват най-вече резултатите и уменията на кандидатите. Това наложи промяна, която не беше планирана: да включим всички студенти на СофтУни в обявите за работа. И това води до конфликт с първоначално обявените планове. Търсим решение на този въпрос и ще ви пишем по-късно какво е то.