Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
SilviqPanayotova avatar SilviqPanayotova -2 Точки

[WordPress Basics] Премахване на pages, recents post и т.н

Здравейте,

Ето го и моя сайт: http://www.panayotovi.eu/.

Имам проблем с моята тема. Както виждате в дясно и най-отдолу ми излизат pages, recents post и т.н. От няколко дена се опитвам да ги махна, но не ми се получава. Някой има ли едея как да стане?

Тагове:
0
WordPress Basics 17/08/2017 10:02:00
petyo_lazarov92 avatar petyo_lazarov92 57 Точки

Това ти се получава защото имаш сложени widget-и в първата футър секция. Така като разгледах темата изглежда че имаш две футър секции, в първата се намират четерите колони с widget-и(pages, archives, recent posts и categories), а втората футър секция ти е копирайта където пише. Предполагам че в админ панела някъде трябва да има footers и там да са сложени тези widget-и, и трябва да ги махнеш за да не се показват на сайта. Другия вариант е с custom css да намериш div с клас sidebar-footer footer-row-1 и да му кажеш display: none;, за да ти се скрие първата футър секция

0
fencho avatar fencho 35 Точки

Здравей,изкушителен сайт :) . Като цяло е добър. Сложи една страница Начало да води на заглавната страница. Подменютата са принтскринове, направи си ги страници на сайта. За уиджетите - дай full-width  на страницата и ще се махнат. Ако не се махнат, пробвай  с custom CSS. В контактите сложи google capcha  както в упражненията, че ще ти задръстят имеила със спам. Промени на български текста на съобщенията които излизат ако задължителните полета на контакт  формата не са попълнени. Същото важи и за коментарите. Повечето си го свършила :)

0
SilviqPanayotova avatar SilviqPanayotova -2 Точки

Благодаря за съветите :) Искам да те попитам за google capcha. В кое упражнение беше? 

0
fencho avatar fencho 35 Точки

Където са формите. Виж тук :

https://www.google.com/recaptcha/intro/invisible.html

 

0