Programming Fundamentals
Здравейте, имам следния въпрос относно курса. В подготвителния курс съм минал с езика JavaScript, ще бъде ли възможно да продължа Programming Fundamentals със същия език?
Здравейте, имам следния въпрос относно курса. В подготвителния курс съм минал с езика JavaScript, ще бъде ли възможно да продължа Programming Fundamentals със същия език?
Обади се и питай. В професионалния курс се изучава, но не съм сигурен дали можеш директно от там да продължиш.
Доколкото знам, Programming Fundamentals се преподава винаги на C# (но имаш право на изпита и при упражненията да ползваш и други езици)
Здравей, наскоро преминах през Fundamentals като преди това минах basics на Java и не съм имал проблеми от гледна точка на синтаксис след първата седмица т.е след въведението в C#.
Искам да ти обърна внимание, че материала е адски много, едвам се смогва на темпото и е почти невъзможно да прехвърляш нещата на друг език.
Моят съвет към теб и към всички, които ще започват този курс, е да отделяте много време, да учите и практикувате на C# и да предавате всички домашни, за да имате реален шанс за разбиране на фундаментите в програмирането, което е и целта на този курс.
Веднъж научиш ли се да програмираш, езикът е само средство да изразиш идеите си в код. Предстои ти първото.
Успех : )