Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Synclg avatar Synclg 0 Точки

[Проблем] Не съм получил точки на задачите от C# Conditional Statements and Loops - Exercises.

Здравейте, днес реших да проверя резултатите от съзтезанието "C# Conditional Statements and Loops - Exercises", което всъщност ми се явява домашно за курса Programming Fundamentals в, който съм записан дистанционно (онлайн). Оказа се, че на по-голямата част от задачите, които съм решил са ми дали 0 точки, макар, че в SoftUni Judge пише, че съм минал всички проверки (100/100). С едно изключение на една от задачите (04. Hotel), където имам 77/100, но дори и на нея в "Резултати от съзтезанието" пише, че имам 0 точки. Единствено на последните две задачи са ми отчетени по 100 точки. (Нямам представа, защо само на последните две.)

Има два възможни прични това да се случи, за които се сещам:

Предал съм решенията на задачите, преди да е започнало съзтезанието, което мисля, че е невъзможно, защото до колкото знам задачите (или поне новите задачи) се качват в съзщия момент когато започва и съзтезанието.

И другия вариант в който съм предал задачите след края на съзтезанието, което също не може да е вярно, първо защото съм сигурен, че предадох първите задачи преди последните две на които съм получил точки. Второ преди да предам коя да е от задачите съм 99.9% сигурен, че натиснах зеления бутон "Участвай", което до голяма степен гарантира, че съзтезанието е било активно.

Не успях да намеря информация в SoftUni Judge за датите и часовете в които е протекло на съзтезанието за да мога да сравня с дататите и часовете на предаване на задачите.

Информацията която дадох може да се проверия на: https://judge.softuni.bg/Contests/Compete/Results/Simple/579?page=6

намирам се на 574 място (Synclg).

Моля, някой да ми обясни защо се е получило така .... има ли информация, която не знам.

Благодаря предварително :)

 

Screenshots на първите 7 задачи , които съм решил, но не са ми дадени точки:

https://ibb.co/cT0VBG
https://ibb.co/nEeOWG
https://ibb.co/cP91Jw
https://ibb.co/cP91Jw
https://ibb.co/hZQmkb
https://ibb.co/ircz5b
https://ibb.co/gT3HrG

Попринцип не бих се интересувал дали имам точки или не при условие, че мога да рашавам задачите (знанието си го имам), но до колкото разбрах тези домашни носят 10% от от оценката на изпита, което си е важно.

Тагове:
0
Fundamentals Module
MLDimitrov avatar MLDimitrov 9 Точки

Здравей. До колкото виждам по снимките , те са качени преди една седмица някъде. Ако и тогава си ги направил това означава,че си снимал практиката , а не compete-а... Та не стават за доказателство. 

Сега - провери дали не си ги качил в другата група за упражнения. Има за група 1 и група 2. Може наистина да си участвал , но в другата група. Лошото вече е ,че ако е така губиш от бонуса и до колкото помня И.Желев повтори няколко пъти да се внимава с това къде качваме, защото компромис не се прави. Взима се бонус за домашни само от едната група (където си качвал повече) и просто останалото остава в небитието.

0