Допълнителни ресурси
Здравейте!
Аз също се записах за курса Структури от данни,но явно е за по-напреднали.За сега съм преминала само Programming basics with C#.Препоръчайте ми ресурси с които мога да се адаптирам,моля!
Здравейте!
Аз също се записах за курса Структури от данни,но явно е за по-напреднали.За сега съм преминала само Programming basics with C#.Препоръчайте ми ресурси с които мога да се адаптирам,моля!
Курсът е подходящ за всички, които имат базови познания по програмиране и ООП.
Вероятно няма да е зле да погледнеш поне Programming Fundamentals
Поздрави и успех н обучението !
така значи сваляш книгата за програмиране с С#, и я изчиташ ако вече не си го направила. След това има доста други ресурси в нета сайтове канали и документация. ООП не е лесно за разбиране.. В най-лошия случай тука намираш ми фб скайп пишеш ми и ще видим какво е положението. Не ви плашим но материята е сложна. Съмнявам се че имаш идея какво е хаш таблица индекси на масиви търсене по тях и тн.Какво е tuple или Keyvaluepair и тн и тн.
Мерси много за отговорите.Май наистина ще те търся във Фейсбук(ако ти се занимава с мен).
можеш да отвориш в сайта на софтуни обучения и от там да отвориш едно квадратче приличащо на тези които като заснемат дубъли на филм и казват Action и щракат с него. отваря ти се нова страница където има стари истанции на курсовете.
Най добре виж първо C# Fundamentals модула C# Аdvanced след това двата модула за ООП препоръчвам силно тези на Кенов