Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
mgeorgiev96 avatar mgeorgiev96 0 Точки

Информация относно онлайн приемен изпит?

Здравейте!

Искам да попитам как точно протича онлайн изпита?
Аз си го представям по този сценарии- на датата на изпита се появява линк със задачи и в момента, в който се отвори се дава начало на времето. Понеже нямаме право да преписваме предполагам са взети мерки по този въпрос (с teamviewer се наблюдава какво прави всеки един). 
Ще съм благодарен на всеки, който реши да ми даде насоки какво да очаквам​.

Поздрави, Мартин!​​​​​​

Тагове:
0
Programming Basics with C#
Sim0o0na avatar Sim0o0na Trainer 567 Точки
Best Answer

Можете да намерите повече информация тук.

0
24/02/2018 14:25:00
mgeorgiev96 avatar mgeorgiev96 0 Точки

Благодаря!

0
martinml avatar martinml 297 Точки

Изпитът се провежда в Джъдж. На деня на изпита се появява бутон за започване, който генерира 6 задачи - няма да са еднакви на всички. Решенията могат да бъдат предавани до 4 часа след започването. Не мисля, че ще наблюдават екрана, но, както и на присъствените изпити, следят за преписване по самите изпратени решения. Да се преписва на изпита като цяло е много глупаво, защото, дори и да не те хванат, по-трудният материал е невъзможно да се научи без основите.

0
mar.kr avatar mar.kr 0 Точки

Имаме ли право на избор между онлайн изпит и присъствен такъв, питам защото като се записвах нямаше възможност за онлайн провеждане на изпита?

0
mgeorgiev96 avatar mgeorgiev96 0 Точки

Благодаря за отговора. Сългасен съм, че е глупаво да се преписва, просто защото няма да доведе до нищо. В други теми бях чел, че може да ползваме код, който ние сме писали по-рано (ако сме решавали дадената задача преди изпита например) и това не се води преписване.

0
martinml avatar martinml 297 Точки

За всеки изпит правят нови задачи, така че няма как да е същата. На изпита единственото забранено нещо е да питаш някой друг как да си решиш задачата. Ако си решавал някоя подобна преди това и не се сещаш как се решава в момента (малко вероятно), можеш да провериш. Може и в Гугъл да търсиш, ако нещо не се сещаш, например "c# new string".

0