Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Здравей, ето условието https://judge.softuni.bg/Contests/Practice/Index/784#3 да тикажа честно и аз не знам какво правя пробвам различни неща не знам как да ги вкарам променливите нали трябва във входа има градуси получена напитка а тя зависи от дните и има един горница виж входа на 2 аз така го разбирам и след това да се умножават всички градуси.Аз ли бъркам
Примерният вход 1 ти е:
3 - Days
100 - litters for day 1
45 - grade for day 1
50 - litters for day 2
55 - grade for day 2
150 - litters for day 3
36 - grade for day 3
Това което ти казах отгоре. преди цикала четеш само дните - за да знаеш до колко да завъртиш цикала. и вътре във цикала за всеки ден си четеш количеството произведено за деня и градуса на полученото количество. Трябват ти и две променливи ат тип double - декларирани преди цикалът, защото том ще пазиш общото за всеки ден. И вътре във тялото на цикала след като прочетеш количеството за деня и градъса -> ще пълниш променливите.
Първи ден: общото=100 литра , 100 * 45=4500 ->>> allLitters += 100; allDegree += litters * degree = 100 * 45 = 4500;
Вече чак след цикала ще си изчислиш средният градус -> degree = allDegree / allLitters;
И накрая си отпечатваш това е. Пробвай се сега да го направиш, ако не стане ти помогна
така наречината горница от тебе :) това ще е просто неколко if() проверки накрая във които проверяваш крайният градус, и във всяка проверка си печаташ според условието