[Lab] Java Fundamentals - 3. Problem - First Name
Привет колеги!
Нещо явно има сбъркано в условието защото ми гърмят тест 2 и 4 дори с решението от презентацията... Някой да е успял да разбере какво се иска още?
Привет колеги!
Нещо явно има сбъркано в условието защото ми гърмят тест 2 и 4 дори с решението от презентацията... Някой да е успял да разбере какво се иска още?
Условието, което са ни дали е непълно, спрямо тестовете в Judge.
Като втори параметър се подава не една буква, а списък от букви (напр: a b c d), по който трябва да се филтрират имената.
Всъщност, тази лекция и задачите към нея и упражнението, са орязани версии на същата лекция от Java Advanced модула. Ето оригиналните условия.
Това са решенията ми на задачите от лаба, а тук са решенията ми от упражненията, като съм се опитвал да ползвам единствено стриймове, освен, ако в условието не е указано друго.
Ето и една стара тема с решения на оригиналните версии на задачите от упражнението.
а къде проверяваш 9 и 10? Не ги намирам в джъджа
В условията на лаба виждам 9 задачи. Коя е 10-та?
За 9-та няма проверка в Judge.
Извинявай понеже копнах условието на 7 - Map District и номерата са се бутнали с едно нагоре. 8 и 9 ме интересуват имат ли джъдж проверки (book store и print file - това явно няма както каза)