Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
Deyanova avatar Deyanova 56 Точки

AcademiaDatahon за Data Science и Криптовалути ще се проведе в периода 27-29 април

Ако искате да разработите собствен Machine Learning модел за по-ефективно търгуване с криптовалути, този уикенд, 27-29 април предстои 48-часов хакатон, организиран от Data Science Society за всички студенти, които искат да експериментират с данни и по-специално с dataset от транзакции на криптовалути!

Ако ви звучи интересно, но никога не сте се сблъсквали с нещо подобно, Data Science Society са подготвили интернационален отбор от ментори, които да напътстват студентите по време на Datathon-а! Йордан Даракчиев, трейнър на софтуерни инженери, ще бъде ментор в SoftUni за студентите, които проявяват интерес да се включат в хакатона онлайн или на място в сградата на университета.

Datathon-ът е подходящ за всички студенти с познания и интерес в сферата, независимо от нивото на познания, защото дава възможност да приложите уменията си в практически казус, докато се забавлявате.

Остават само 2 дни до затваряне на регистрацията! За да получите безплатен код за регистрация, включете се в канала #crypto-financeAI на DataChat и отбележете с текст “ I want to participate in the crypto Datathon”. Съвсем скоро след това ще получите код. Ако не успеете да се включите в Datathon-a този път, абонирайте се за канала на Data Science Society в YouTube, за да видите решения и подходи за изпозлване на Data Science в сферата на криптовалутите.

Повече информация на страницата на събитието.

0
Събития 25/04/2018 13:44:20
Delerium avatar Delerium 29 Точки

Здравейте, понеже късно видях темата за събитието има ли го някъде качено на запис. Благодаря.

0
Deyanova avatar Deyanova 56 Точки

Здравейте,

Ето тук може да видите качени видеата от състезанието - https://www.youtube.com/watch?v=wdeaL3flQJU&list=PLa5bDivman6gb8wzrdvpNZrHqRZvYeUsj.

0