Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
това не е проблем просто записва по грешен начин данни,те това което си посочил прави проверки по долу. Гледам го тоя код струва ми се че е нещо при деленето на стринга не ми харесват там нещата. Сорри но е толкова объркано с толкова вътрешни if и без скобите ...ужасно е за четене. Ako пишеш така поне слагаи скоби и малко място да е по четимо така е мазало,.. честно 15 минути гледах кода и се чудех какво се случва кое къде отива.
Пропуснал е какво прави ако 2-та са със равни скилове. Иначе снипета просто казах че прави едно и също.
@TeMePyT
Снипета проверява дали пуснатата позиция съществува за играча. Ако съществува проверява точките, ако не съществува се добавя.
If they have same total skill points, the duel is tie and they both continue in the Season
При тази ситуация не правя нищо, защото не виждам какво трябва да се прави. Ако са им равни точките, няма да влезе в никоя от проверките за дуелите и цикъла ще си продължи.
@TeodorStefanovPld
Мислех, че ако ще има само един ред след проверка е по-добре без скоби, но благодаря за съвета и ще знам за в бъдеще. Иначе има толкова вътрешни проверки, защото така се сещам как да я реша. Ако имаш примерно решение да погледна какво се случва ще е от помощ.