Боулинг турнир

Здравейте приятели,

Въпреки че сме по средата на лятото, времето последните дни не отговаря на нашите очаквания. Напук на капризите на времето, ние от екипа на СофтУни решихме да запазим писти за боулинг, с идеята да поиграем и разпуснем заедно. Нека тези от Вас, които желаят да се включат в играта и да се повеселят заедно с нас, заяват своето участие на този онлайн документ -

https://docs.google.com/…/17x64oj5uQg5UkiAeYc-eKEt2Au…/edit….

Таксата за участие за турнира е 10 лева (за един човек, за целия турнир). Заплащането се осъществява на рецепцията на СофтУни (само в брой) до 25-ти юли включително (сряда), като преди това задължително трябва да сте попълнили онлайн документа по-горе.

Лицето за контакт на рецепцията е Мартин Тенев. Тези от Вас, които са се записали и са платили в срок, ще бъдат допуснати до участие.

След като приключи срокът за записване и видим ориентировъчна бройка на участниците, ще изпратим допълнителна информация относно провеждането и местоположението на турнира. Планирали сме да се проведе на 29-ти юли (неделя), но всичко зависи от Вас и от това дали ще успеем да се съберем достатъчно участници за успешното провеждането на мероприятието.

Очакват Ви много положителни емоции, награди и нови приятели!