Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
efrdimitrov avatar efrdimitrov 1 Точки

кой курс от Tech Module да запиша

Здравейте, изкарах курса Programming Basics with Javascript и мисля да запиша Tech Module 4.0. До колкото разбрах трябва да избера един от двата курса, но не знам кой. Разбирам малко от html, php, mysql и css, това което ме влече най-много е php и имам интерес също така от създаването на проложения за телефони. Ако някой ми помогне какво да избера ще съм му благодарен. Също така, да питам трябва ли да имаш Programming Basics, за да запишеш Tech Module 4.0 и по същата логика трябва ли да имам Tech Module 4.0, за да запиша следващо ниво.

Тагове:
0
Въпроси за SoftUni
mtenev avatar mtenev 148 Точки
Best Answer

Здравейте efrdimitrov,

Както много правилно са Ви отговорили колегите, Tech Module 4.0 е подобрен и ще бъде малко по-различен от този септември.

Ако под двата курса имате предвид Orientation Days и Technology Fundamentals, то записвайки Tech Module 4.0 следва да изкарате и двата. Първо са 4-дневните Orientation Days (https://softuni.bg/trainings/2051/code-career-orientation-days-event-september-2018), чрез които ще се ориентирате по-лесно и ще бъдете насочен към предстоящото, кой език да най-добре Вие да изберете и т.н. и след това Ви започва самото обучение в курс Technology Fundamentals (https://softuni.bg/trainings/2056/technology-fundamental-september-2018). За разлика от преди, от тук насетне ще можете да си изберете език според Вашите предпочитания.

Щом PHP Ви допада най-много, то изберете най-добре на него да се обучавате в Technology Fundamentals. :)

Да, правилно сте разбрали курсовата ни последователност. След като успешно приключване на курс Programming Basics, следва Tech Module 4.0. След като и него благополучно завършите, отново имате възможност да изберете технология, на която вече ще специализирате.

Надявам се да съм Ви бил полезен.

Благодарим, че се свързахте с нас и оставаме на разположение.

Пожелаваме успешна и усмихната нова седмица. 

0
06/08/2018 18:10:42
TeodorStefanovPld avatar TeodorStefanovPld 1281 Точки

да без basics няма как да минеш на тех модула, а без тех модула няма как да минеш на професионалните курсове.

А кои ще избереш зависи коя технология искаш да учиш,сега поне имате избор преди тех модула беше само на c# и малко java и ако си писал python javascript php на басикс беше малко тегаво отначало заради синтаксиса.

0
1
Martin000 avatar Martin000 115 Точки

То е един главен курс а другото е няколко дни кариерна ориенрация, идват хора от практиката и показват различни текнологии. Първо изкарваш него, който е нещо като 5 дни. След това се записваш със php, javaScript , c# или java. Щом те влече php, записваш него и след като изкараш tech modul-a можеш да запишеш професионалния модул отново с php.

1
simo3003 avatar simo3003 15 Точки

Щом те влече php, карай php :D. Обаче щом става дума за мобилни приложения - JavaScript, C#, и Java (Swift курсове също е имало преди) са езиците от SoftUni, с които могат да се правят. JavaScript може да се използва с frameworks като React-Native, с който пишеш код веднъж и приложението работи на iOS и на Android. Java е за Android приложения, а за iOS - Swift и Objective-C. Можеш също и да пишеш на C# приложения с Xamarin framework-а.

0