Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
gdenchev avatar gdenchev 49 Точки

Tech Module 4.0 - единствено вечерна група?

Здравейте, преди малко прегледах информацията относно Technology Fundamentals през Септември, и забелязах, че занятията се провеждат 3 пъти седмично, вместо 4, както беше преди и най-важното не видях да има 2 отделни групи, една следобедна и една вечера? Единствено упражненията са от 13:30, докато лекциите са от 18:00 до 22:00. Така ли ще бъде занапред, тъй като за някои хора, по-ранния час е по-добрия вариант?

Тагове:
0
Въпроси за SoftUni
mtenev avatar mtenev 148 Точки

gdenchev,

Както вероятно сте видели, от този септември организацията на Tech Module ("Tech Module 4.0") ще е малко по-различна от преди (https://softuni.bg/modules/44/Tech-Module-4-0). Първо всеки един ще премине през тридневните ориентировъчни дни (https://softuni.bg/trainings/2051/code-career-orientation-days-event-september-2018) за избор на технология за своето обучение (C#, Java, JavaScript, PHP) и след това с нея ще продължи в Techonology Fundamentals (https://softuni.bg/trainings/2056/technology-fundamental-september-2018). 

И да, правилно сте прочели - занятията ще бъдат 3 на седмична база за всички технологии - 2 вечерни лекции и 1 обедно упражнение. За разлика обаче от преди, когато обучението в Tech Module преминаваше единствено на C#, сега вече ще можете да изберете една от четирите споменати технологии.

И да, освен посочените на страницата, за момента не се предвиждат други групи и часове.

Оставаме на разположение и Ви оожелаваме успешна и усмихната нова седмица!

0
06/08/2018 13:42:01
abetterman avatar abetterman 21 Точки

тридневните ориентировъчни дни може ли да ги минем онлайн ?

1
mtenev avatar mtenev 148 Точки

abetterman,

Да, можете да ги минете онлайн. 👀

Успешен и усмихнат ден! 😊

0