Programming basics Java
Здравейте,
Случайно някой да знае дали има някакво развитие по проблема със Livestreama за Programming basics Java защото немога да отворя нито една виртуална стая?
Здравейте,
Случайно някой да знае дали има някакво развитие по проблема със Livestreama за Programming basics Java защото немога да отворя нито една виртуална стая?
Аз имам същия проблем.
е имали са технически проблем,голяма работа нали ще ви качат видеото после. То и без това първата лекция е по-скоро ориентираща. Случва се не е болка за умиране.
Здравейте колеги и добре дошли във форума на СофтУни! 🎓
█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█ █░░╦─╦╔╗╦─╔╗╔╗╔╦╗╔╗░░█ █░░║║║╠─║─║─║║║║║╠─░░█ █░░╚╩╝╚╝╚╝╚╝╚╝╩─╩╚╝░░█ █▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█
Имахме технически затруднения, които вече са отстранени. Разбира се, както след всяка една лекция, ще можете да намерите видеото от лекцията в профила на курса. То ще бъде качено най-късно утре до обяд и така ще можете да наваксате с изпуснатото.
Извиняваме се за причинените неудобства и благодарим за бързата реакция от Ваша страна.
Оставаме на разположение. 💯
Пожелаваме Ви много успехи, нови знания и постижения, положителни емоции и безброй много незабравими моменти с нас! ❤️
С уважение,
Здравейте,
и аз имам същия проблем.