[Exam Problems] C# Basics March 14-15 2018 - Problem{3} Problem{4} - Solar System; Autobus
Здравейте колеги.
От някъде изрових файл със задачи за подготовка и те са от изпит за C# Programming Basics изпит от 14-15 Март 2018.
Не помня от къде го намерих из сайта.
Във файла разбира се има линкове на задачите към Judge, обаче те не работят (линковете).
Въпросът ми е, как всъщност да си ги намеря линковете и проверя моите решения?
Все пак този Exam Prep се е случил месец по-късно през април тази година и със сигурност студентите са имали достъп до Judge, за проверка.
Уж посочените две задачи в заглавието на поста ги реших (според примерните входни данни), но знам, че Judge е капризен и това не винаги е достатъчно.
Ако няма начин, в противен случай бих пейстнал моите решения тук, за да може някой по-опитен да хвърли поглед и да каже дали всичко е наред с моите решения.
Благодаря много!
Благодаря и ще се радвам да споделиш какво имаш.
Разбира се аз ще се старая сам да ги решавам и в краен случай ще гледам решенията ако след повече от час не ми се получи.
Вече установх, че при по-сложните задачи, дори и при верни резултати от примерни входни данни, може да изкарам понякога едва 60-70% от максималните точки.
Хубав празник!