Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
tdsamardzhiev avatar tdsamardzhiev 77 Точки

БСУ - проблем с бланката за регистрация - решението

Здравейте,

Бланката на https://e-services.bfu.bg/online/softuni.php

може би не работи коректно. В полето "профил/специалност" очаква от мен да въведа стойност от тип Integer.

 

Предвид това, че трябват 3 дни, за да се обработи плащането с Борика, да ги чакам ли да го оправят или да пиша примерно "1" и да продължавам с регистрацията? laughing Писах на БСУ, но все пак регистрациите са до вторник, та да питам и вас какво можете да ме посъветвате?

Тагове:
1
Предложения и проблеми 29/09/2014 11:59:59
jabalka avatar jabalka 960 Точки
Best Answer

Здравейте, колеги.

Току що се свързах с проф.Орозова от БСУ. Тя ми обясни, че е на ясно с проблема и в момента работят по отстраняването му. Вероятно до обяд бланката ще е коригирана и или с думи ще може да се впише специалността от средното образование, или полето вече няма да е задължително за попълване.

Обърнах и също внимание, че срокът за регистрация е до утре и трябва да имаме време да преведем таксата от 50лв по тяхната банкова сметка. Каза, че няма проблем плащането да пристигне при тях ден-два след крайния срок - важното е да попълним бланката днес или утре. След попълване на бланката ще получи имейл с повече информация кога и как ще си получим студентските книжки.

Това е. Хубав ден!

4
kkiryazov avatar kkiryazov 16 Точки

Здравей,

Лично според мен без да губиш излишно време за писма и отговори, звъни на телефоните, които са оставени за контакти с БСУ.

0
ivelin_m avatar ivelin_m 0 Точки

Здравей!

Има ли информация как се попълва полето "профил/специалност", защото и на мен ми дава проблема с Integer?

0
Velizar avatar Velizar 12 Точки

Здравейте,

В полето "профил/специалност" трябва да въведето номера на професията, която сте взели от средните си училища. От тук можете да проверите номера си. Моят е 4810201, което означава, че имам трета степен на професионална квалификация, специалност Системно програмиране.

Edit: Това се отнася за хората които имат професионална квалификация, тези които нямат е напълно възможно да драснат една 0 в полето. Утре ще им звънна и ще ги разпитам подробно, след което веднага ще ви пиша.

Edit №2: След 5 прехвърляния стигнах до базата данни, на тези регистрационните форми и ми казаха, че това е просто начална информация за да могат да ни регистрират, за да се извърши плащането, а пък когато вече сме официални студенти, ще ни поискат копие от дипломи и т.н. За това драснете по една "0" за да се стигне до плащането.

1
29/09/2014 10:58:47
tdsamardzhiev avatar tdsamardzhiev 77 Точки

Благодаря за отговора! Аз вече попълних с числото 4 (?!?! :D), но на по-търпеливите колеги със сигурност ще им е полезно!

0
nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5300 Точки

Свързахме се с партньорите от БСУ и те нанесоха корекции във формата за кандидатстване. Ето какво ми писаха:

Проблемът във формуляра се отнасяше за полето "Профил / Специалност", което изискваше цифра.
Коригирал съм го да приема текстова информация.
Тестван е и вече работи коректно!
Извинявам се за причиненото неудобство!

Да им благодарим за бързата реакция.

4