Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
tzveta.mitrova avatar tzveta.mitrova 0 Точки

Marketing Fundamentals test

Здравейте,

Потърсих подобен въпрос във форума или фейсбук групата, но не открих. Във faq също. По същество: условие за записване в цялостната програма е успешно полагане на изпита. Никъде не срещнах конкретика какво означава успешно издържан изпит? Колко процента резултат е това: 70%, 80% или 90% верни отговори? Ясно е, че за сертификат е нужна оценка 5 и над 5, което също не е ясно на какъв резултат се равнява. Беше обяснено, че скалата на оценяване ще бъде определена след анализ на цялостните резултати на групата, но това е малко странно.

Благодаря предварително за отговора.

Тагове:
0
Marketing Fundamentals
TeodoraNN avatar TeodoraNN 1 Точки

Здравей,

Не съм абсолютно сигурна, но според мен, да запишеш следващи курсове можеш, ако изкараш оценка 3 или по-висока. Ако имаш много висок резултат (над 5 май беше), вече имаш допълнителни облаги - възможност за записване в стажантска програма, повече кредити. В темата "Защо маркетинг. Защо дигитален маркетинг" имаше една презентация в ресурси - "Презентация- цялостна програма", там има описани някакви неща, ако искаш погледни.

Поздрави и успех.

0
youngbulgaria avatar youngbulgaria 1 Точки

Доколкото разбирам, за "успешно преминат" се брои поне 3,00. 

Друг въпрос са кредитите - ако имаш 5,00 или повече - взимаш всички кредити, които се полагат за курса и ще получиш сертификат.

Ако имаш 4,00 или повече - получаваш 2/3 от кредитите за курса.

Ако имаш 3,00 или повече - получаваш 1/3 от кредитите за него. 

 

За това и с 3ка ще може да се възползваш от намалената цена за цялостния курс, но ако искаш евентуално да вземеш дипломата от него, ще трябва да се бориш за по-високи оценки. 

 

Това с оценяването вече се прави масово и по университетите - реално се оценява спрямо средния резултат на студентите в СофтУни. Успех!

0
mpetrova_9 avatar mpetrova_9 2 Точки

здравейте, 

ето отговор на вашите въпроси, копирам информацията от: https://digital.softuni.bg/certificates

"След края на всеки завършен курс, курсистите получават автентичен сертификат на SoftUni Digital при оценка равна на или по-голяма от 5.00. Пропорционално на оценката се получават и определен брой кредити (при Среден 3.00 или по-висока стойност). Успелите да съберaт необходимия брой - 62 кредити от участието си в различните курсове на SoftUni Digital, ще получат цялостна диплома за специалист по дигитален маркетинг*. Курсистите от 1-вия и 2-рия сезон на програмата ще си получат диплома с 50 кредита до 30.06.2019г. "

 

т.е. за всички с оценки под 5 ще получат кредити, но не и сертификати

Успех!

 

 

0
14/10/2018 23:41:21