Въпроси относно - Visual Studio , визуализация и оценка задачи от упражнения
Здравейте . Онлайн форма на обучение съм . Имам няколко въпроса .
1. Visual Studio . Създавам празен Visual Studio Solution . Създавам вътре в него нов проект .Програмата работи коректно - при въведени входни данни печата изходните . Но при добавяне на втори проект няма резултат - въвеждам входните стойности ,но изходни не се получават . Същата програма като самостоятелно създаден проект работи коректно .
2. Задачите от упражненията в неделя . Видях от скрийншотове на колеги ,че при тях са отделна , 7 тема . При мен са в 6 тема най-отдолу. Проблема е , че след като ги реша , не мога да ги проверя в Judge . При кликане върху хиперлинка за проверка излиза прозорец с червен надпис отгоре " Това състезание не може да се практикува ! "
Да , наистина , винаги се стартира първият проект . И в Solution Explorer-а той е с по-тъмни букви , предполагам означава активен . Поиграх си с контролите , но не успях да превключа на втория . Ще съм благодарен ,ако кажеш откъде може :)
Pld в никнейма Пловдив ли е ?
да пловдив е.
А иначе десен бутон върху неактивния app и set as startup project. Има и разни по общи начини от options да се направят тея неща но засега,и така ще ти стигне.
Няма да те объркваме от самото начало.
Благодаря за съдействието .