Конкурс за име и лого на Ботаническата градина в гр. Пловдив

Аграрен университет – Пловдив и Speedflow Bulgaria имат удоволствието да съобщят, че стартират конкурс за избор на име и лого на Университетската ботаническа градина в Пловдив.

Целта на конкурса е да се привлекат още повече съмишленици към тази благородна кауза, както и активни поддръжници, любители и защитници на природата, приятели, дарители, партньори, специалисти и др., с които заедно да се осъществи цялостния проект по възстановяването на Ботаническата градина. Искането на организаторите е да превърне в един разпознаваем природен парк и да получи по-голяма популярност в страната и чужбина.

В конкурса могат да участват както български, така и чуждестранни творци. Авторите могат да се включат самостоятелно или като колектив. Няма възрастови ограничения. Всеки участник има право да изпрати не повече от три концепции.

Конкурсът стартира на 01.10.2018 г. и крайният срок за подаване на предложение е до 10.12.2018 г. включително на garden@speedflow.bg  Изборът на победител ще се състои в средата на месец декември 2018 г.

Повече информация за конкурса може да намерите тук.