Защо Judge не ни дава входовете при тестване на решенията ни?
Привет, видях че не само аз се нервирам на това че докато си решавам задачите не мога да си проверя input-а на който тестовете ми гърмят, но никъде не видях реален отговор ЗАЩО.
Целенасочено ли е и обсъжда ли се поне да се увеличат броя на показаните Inputs защото найстина губя по 30-40 минути и да хващам диабет защото кода ми се execute перфектно на Zero Test където показва input-а но ми гърми на долните и си нямам и на идея защо :(
Така де, стигнал съм до Technologies Fundamendals (PHP), мисля че ми е рано за антидепресанти.
С много любов, Киров :P ^^
Не съм съгласен с мнението.
Ако имате опит в процесите на софтуерната "фабрика", сами си помислете как ще реагира един програмист когато QA му върне кода с обяснението "Тестове 1,5 и 110 не минават" без да му предоставят Test Cases с които той сам да си "дебъгне" кода.
Качете си тестовете и не дразнете хората!
значи в 90% от случайте няма да имаш QA или тестове първо и второ като се счупи нещо при клиента,и тои ще доиде и ще ти каже ами това става еди как си. И ти няма да можеш да го възпроизведеш и почваш да се чудиш.. Така че да илюзийте са хубаво нещо ....
А идеята на тея тестове е да се научите да пишете качествен код.Ако имате входовете може да хардкоднете нещата и толкова
Идеята е да се научим на нещо, тези които "хардкодват" задачи, ще си берат последствията.
С убочителна цел, на мен лично би ми помогнало да видя тестовете когато нещо се оплеска, така ще си оправя решението. Вместо да се лутам два часа да отгатвам тестове мога да науча нещо ново.
Или като не може входа, поне да виждаме изхода.