Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
IliyanKordev avatar IliyanKordev 50 Точки

[Homework] - Teamwork and Personal Skill - Предаване на домашни

Здревейте,

въпросът ми е свързан с курсът Teamwork and Personal Skill.Прочетох че този курс е задължителен за завършване на СофтУни.Колко домашни трябва да сме предали за да можем да завършим курса.Ако сме пропуснали едно проблем ли е и ще ни се отразили това на оценката? Тези домашни някой проверява ли ги.Извинете ако някъде има такава тема.

Тагове:
0
Teamwork and Personal Skills 26/10/2014 23:43:50
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1548 Точки

Домашните се проверяват от екипа на СофтУни. При нас се минаваше с 3/4 домашни, но не знам какъв е случаят в момента, когато изтичат сроковете за домашните предполагам ще ви бъде казано.

2
taylorswift avatar taylorswift 54 Точки

Аз днес преди лекцията още не бях видял отговора на модератора и питах няколко човека дали домашните са задължителни и всички ми казаха, че не са и не са писали нито едно домашно. Какво става с тези хора, има ли втори шанс, или всичко е game over. Защото е странно, че ако не си присъствал на нито една лекция от другите предмети, не си писал или проверявал домашни и си изкарал 0 точки на изпитите, ти се дава втори шанс на поправителни изпити, но ако имаш 6 на всички предмети, но не си писал CV и мотивационно писно от Софтуни ти казват: "Съжалявам, не ставате за програмист".

1
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1548 Точки

И ние така си мислехме :) Ето тук Наков ми отговори с повече информация. Разгледайте темата, мисля, че има отговори на всички тези въпроси.

2
26/10/2014 16:54:57