Loading...
Torosyan avatar Torosyan 0 Точки

Задачата 2 expression на C# леко ме обърка...

Объркан съм... Следвайки логиката на задача 1, в която се иска да се изпише "Hello SoftUni", изкушавах се да изпиша "Expression" на конзола за задача 2. Колкото и да е забавно, но начинът , по който задачите са зададени, води до този извод. Обаче... Порових се в интернет и се оказва, че идеята е друга-да се реши математическа задача. И въпросът ми е: Как и къде се предполага, че трябва да намеря какво се иска в задачата, защото по-лесно ми беше да открия готовия отговор, което ме кара да се чувствам леко глуповато?

Тагове:
0
Programming Basics
TsvetomirDimitrov avatar TsvetomirDimitrov 2 Точки

Много не разбирам какво точно питаш, но за всички задачи си има текстов файл, в който е описано какво се иска от теб.

1

Явно този текстов файл не съм успял да открия и затова не съм разбрал. Къде е текстовия файл, как да го открия?

0

Ами когато отвориш в judge някой lab или exercise и избереш задачата, която искаш да решаваш, точно над черния прозорец, в който paste-ваш кода си, БИ трябвало да има думата "условия" в зелен цвят. Ако я натиснеш ще ти изтегли всички условия на задачите. 

Но е възможно да са пропуснали да ги качат - случват се грешки.

0

Пропуснах да кажа,че когато си отвориш профила и отидеш на текущото обучение и избереш лекцията, от която решаваш, имаш цялата презентация и задачи.

0

Благодаря!

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.