Задачата 2 expression на C# леко ме обърка...
Объркан съм... Следвайки логиката на задача 1, в която се иска да се изпише "Hello SoftUni", изкушавах се да изпиша "Expression" на конзола за задача 2. Колкото и да е забавно, но начинът , по който задачите са зададени, води до този извод. Обаче... Порових се в интернет и се оказва, че идеята е друга-да се реши математическа задача. И въпросът ми е: Как и къде се предполага, че трябва да намеря какво се иска в задачата, защото по-лесно ми беше да открия готовия отговор, което ме кара да се чувствам леко глуповато?
Явно този текстов файл не съм успял да открия и затова не съм разбрал. Къде е текстовия файл, как да го открия?
Ами когато отвориш в judge някой lab или exercise и избереш задачата, която искаш да решаваш, точно над черния прозорец, в който paste-ваш кода си, БИ трябвало да има думата "условия" в зелен цвят. Ако я натиснеш ще ти изтегли всички условия на задачите.
Но е възможно да са пропуснали да ги качат - случват се грешки.
Пропуснах да кажа,че когато си отвориш профила и отидеш на текущото обучение и избереш лекцията, от която решаваш, имаш цялата презентация и задачи.