01. Parsing HTTP Requests
Излизат 4тите 0 тестове, но после само 1 от 3 за 33 точки. Някакви идеи ?
Излизат 4тите 0 тестове, но после само 1 от 3 за 33 точки. Някакви идеи ?
Здравей,
ето моя код минавам 66/100.
Като гледам само Желев е минал 100/100...
Ако някои има идеи да помага :)
С малко хакване успях да открия, че в първия тест има тяло не с 3, а с 4 параметъра, като те трябва да се обработят стандартно:
Напр. при вход:
....
name=Yum&quantity=50&price=10%extra=BOOM
Трябва да върнем:
....
Greetings Pesho! You have successfully created Yum with quantity – 50, price – 10, extra - BOOM.
Все още нямам никаква идея какво прави тест №2
След още малко спамене в Judge, открих, че вторият тест е с валидна GET заявка като декодираното име започва с главна буква, следвана от 8 малки (регекс: "[A-Z][a-z]{8}"). Нямам идея какво не му харесва.
Здравейте :)
тъй като мина срока за домашно, а не сме разбрали къде бъркаме, може ли някой да постне във ФБ темата и после отговора тук :)
Бих го направил лично, но нямам ФБ, а ме изнервя да не знам какво пропускаме всички :)
Надявам се лекторите да кажат, защото целта е да се научим, не просто да взмем точки!
П.С. като си гледам кода да не би името да започва с Basic?? и при подмяна да го омазваме?
П.С.2 не е това смених го със substring и пак не минава
Само Желев може да помогне по този въпрос, а той не следи ФБ групата.
Преди няколко дни го подпитах на живо по въпроса, но само потвърди това, което вече знаем - GET заявка без body - нямаше как да ми каже повече, без да провери в системата.
Не съм съгласен...
Мисля че всички лектори имат досъп до тестовете на джъдж => могат да кажат какво се случва.
След проверка се оказа, че е имало грешка във втори тест. Тестът е премахнат от Judge и си получихме макс. точки от задачата :)
Браво Марто! Благодаря за инфото. Още го мислех :D
I have read your article, it is very informative and helpful for me. I admire the valuable information you provide in your articles. Thank you for posting it. paper io 2
а той не следи ФБ групата.
Преди няколко дни го подпитах на живо по въпрос