Задача за домашна!
Задачата ми трябва на C#. Ето я и нея.
Да се напише програма, която въвежда цели числа N и M и след това елементите на целочислен масив с N реда u M стълба. Да се изведе редът с най-много четни числа.
Задачата ми трябва на C#. Ето я и нея.
Да се напише програма, която въвежда цели числа N и M и след това елементите на целочислен масив с N реда u M стълба. Да се изведе редът с най-много четни числа.
Това да не е зададено от сфинкса
Може ли малко по-ясно да разясниш условието?
Нищо не е уточнено. На нов ред ли се четат, сплитва ли се.
Обаче във всеки случай тази задача не е за "основи на програмирането".
Реших я със матрица, но на Java. Импровизирах със четенето от конзолата понеже изобщо не е уточнено в условието как да се процедира. Не знам дали ще се ориентираш. Матрицата може да се избегне, ако просто четеш всеки нов ред като String, броиш четните числа и ако са повече от предишния ред с най-много четни просто запазваш стринга.
Ето решението: тук
Може би можем да помогнем, ако го обясните по-ясно.
bubbles
If you are new to programming, you might think this is the only way all programming languages work. However, there are other programming paradigms as well. One of the commonly used paradigms is Object-oriented programming (OOP) which allows developers to create objects to solve the given task. And try free fire game online.
Garena Free Fire is a battle royale game, developed by 111 Dots Studio and published by Garena for Android and iOS. It became the most downloaded mobile game globally
in 2019. The game received the award for the "Best Popular Game" by the Google Play Store in 2019
Можете ли да намерите ясен отговор на тази тема и да я споделите с нас?
basketball games
Условието на задачата е от ясно по-ясно.
Необходимо е само да се добави,че входните данни за матрицата идват по редове.
Задачата може да се реши с дефиниране и използване на едномерни масиви ("m" на брой ) или нa един двумерен масив с размери(m,n),
Заб.Задачата би трябвало да е към модула Programing Fundamentals.
Не за жалост. Копиръл съм условието. Госпожата го е писала.
май трябва да се въведът:
цели числа M и N
елементите на целочислен масим в N реда и M стълба(колони)
трябва да се изведе редът с най-много четни числа. Буквално и аз не мога до разбера какво се иска.
Благодаря помогна ми доста
run 3