Loading...
iGeorg1ev avatar iGeorg1ev 223 Точки

Здравей,

Ето го твоето решение поправено - https://pastebin.com/fr3QSsAH

1. Грешките в Rename бяха 2:

- С първия сплит на стринга command, в този случай делиш входа на три елемента - Rename  oldName newNeme с индекси [0, 1, 2]. Ти присвояваш 1вия елемент на currentTipe и втория на kidName, а третия си лети във въздуха. След това в кейса Rename се опитваш да разделиш старото име на две, а там е само то и дава грешка. 

-Беше забравил да махаш старото име - добавено е на ред 43.

2 при добавянето на дете - команда BAD

- с прверката на ред 24 добавяш дете само ако го има в списъка, сложих ! отпред за да влиза само ако детето го няма;

- list.Add(name) добавя дете в края на списъка, затова трябва да ползваш  list.Insert(0, name) по условие искат детето да е в началото.

Сега дава 100 точки. Дано да съм бил полезен, че малко ми се спи и незнам колко разбираемо обясних какво съм правил :)

Иво

1
vEndictuS avatar vEndictuS 0 Точки

Страхотно ми обясни къде съм объркал , оправих го и ми даде 100/100!

Благодаря ти братле

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.