Elevate Design Summit ще се проведе в периода 10-11 май в офиса на МенторМейт

През месец май - 10-ти и 11-ти ще се проведе Elevate Design Summit в офиса на МенторМейт, чиято мисия е да изстреля кариерата ви като UX/UI дизайнер до следващото ниво и да покаже защо мислим, че България ще бъде основна движеща  дизайн сила в бъдеще.

Събитието ще бъде разделено на две части: Безплатно портфолио ревю (10 май - остават по-малко от 10 места) и лекции на водещи дизайнери от САЩ и България (11 май). Някои от темите, които ще се засегнат: Design Systems, Design Sprints, Inclusive Design, Design Advocates, User Research и др.

Присъединете се към други начинаещи дизайнери като вас, за да покажете портфолиото си и да усъвършенствате дизайн уменията си. Опитни членове на нашия дизайнерски екип ще ви дадат съвети как да подобрите дизайна и представянето на работата ви.

Всичко, което трябва да знаете, за да сте сигурни, че дизайните ви ще имат възможно най-голямо въздействие върху клиентите и крайните потребители. Ще научите ключови техники, чрез които да използвате екипната работа във ваша полза, да подобрите процесите в дизайна и да бъдете едни от топ UX експертите в България. По време на Elеvate Design Summit ще научите също и какво търсят компаниите в лицето на дизайнерите и защо работата с други дизайнери и разработчици води до иновации. Събитието също ще даде и поглед върху бизнес аспекта на дизайна.