Приемен изпит - дата
Здравейте! :)
Искам да задам едно въпросче и то е следното:
На коя дата се очаква да е приемния изпит?
Здравейте! :)
Искам да задам едно въпросче и то е следното:
На коя дата се очаква да е приемния изпит?
Приемният изпит се очаква да е в седмицата 14-20-ти април.
Аз много се надявам да е между 14 и 20 защото за тогава съм планувал да съм в София.
Бих искал да попитам какво е положението с интернет връзката и инфраструктурата на залата - само wireless ли се ползва или има и кабели. Питам за връзката на лаптопите, понеже имам някакъв проблем с wireless-а на лаптопа и трябва да знам дали да го оправям за изпита. Благодаря!
Само wireless има.
Едит: Ще работим да има и LAN кабели обаче.
имаш избор:
1. Носиш си лаптоп и ползваш Wireless
2.Има настолни компютри, които са вързани по LAN
Все пак по-добре, ако имате лаптопи, да ги ползвате, за да останат машините за хората, които наистина нямат компютри.
Извинявам се, че пиша тук, но не искам да отварям нова тема за това.
Как стой въпроса с паркирането околу SoftUni? Дали да идвам на изпита с кола или да мисля друг вариант?
Има паркинг зад сградата, но е платен.
Има доста места в квартала, където може да се паркираш. Дори пред самото Уни може, въпреки, че както е казал един колега е забранено (но аз за последните 20 години в тази част на квартала съм видял 0 паяци ... е намира се по някой из апартаментите )
Вчера Наков каза, че изпита ще е в седмицата 21-27 април.
До колегата с паркирането - квартала не е централен, нито натоварен и винаги може да се намери място из уличките. Може и отпред пред самата сграда, но там е забранено и рискуваш :D На първите лекции аз паркирах пред едно блокче точно до бариерата и беше много удобно, но вчера видях, че са си сложили скоби хората.. изглежда и други от софтуни са се сетили за там :D
Това за промяната на седмицата с изпитните дати на 100% ли е, че е много важно за мен? А също така, ако изпитите са преместени с 1 седмица по-късно, кога ще излязат датите за изпитите? Доколкото знам трябваше да са ясни в края на следващата седмица!
За паркирането: зад сградата на унивеситета има голям паркинг, който никога не е пълен. Първия ден питах охраната и ми казаха че мога да го ползвам срещу заплащане. За сега не ми се е наложило, все си намирам място между блоковете, но си е опция за изпита или ак закъсняваш.....
Здравейте,
никъде не откривам информация относно датата за приемния изпит, за групата С# Basics май 2014. Има ли яснота кога ще е ?
Провери си имейла - 25 юли 2014.
Както е съветвал колегата mihayloff14, мейлът трябва да се проверява ако не всеки ден, поне 1-2 пъти седмично. Както знаете, това е основния канал на комуникация между СофтУни и студентите. Поне в два мейла сме пратили инфо за приемния изпит, подкана да се плати таксата, информация за провеждане на подготовки за изпита от наши асистенти. Имаше и съобщение в оранжево каре поне 1 седмица (до около 22-24 юни), което седеше в профилите на всички записани в майския курс. Но да, изпитът ще бъде на 25 юли, утре в 18:00 ч всички, които са платили таксата си, ще могат да се запишат за една от двете групи, която ще се явят на изпита - от 9:30 и от 16:00 ч. (пак през линк в такова оранжево каре).
Сега виждам, че не съм си задал въпроса коректно. Аз знам, че съм получавал имейл с датата за изпита, но явно съм го затрил без да искам. В главата ми се въртеше точно това число 25, но исках да бъда сигурен. Просто в момента, никъде не може да се намери публична информация относно приемния изпит, или поне аз не успявам :)
И аз имам същия въпрос, понеже (не знам защо) съм останал с впечатлението, че изпитът ще е около 30 Април.
P.S. Това какво означава (отнася се за курса C# Basics):
Стартова дата: 05-03-2014
Крайна дата: 30-04-2014
Крайната дата е 30-ти, защото включваме и провеждане на изпита, и излизане на класирания, и дори записване, за да може на 7 май да започне ниво #1.
До колкото разбрах, ще има по два изпита на ден.