Career Show 2019 ще се състои на 10-ти септември в Арена Армеец

На 10-ти септември в Арена Армеец ще се проведе експото за квалифицирани кадри Career Show 2019. Ще можете да се срещнете със 150 топ компании и да се включите в лекции и дискусии спрямо интересите ви. Организаторите подготвят не 1, а цели 5 програми, които можете да разгледате тук.

Сцената “Silicon Valley”, насочена към ИТ специалисти, ще открие Светлин Наков с темата за Киберсигурността и защитата на мобилните устройства. С теми в нея ще се включат и специалисти от Technofy, Hedgeserv, Centio, HPE, Camelot ITLab, а уъркшоп за Git/GitHub ще направят HackConf.

Участието на SoftUni продължава и с образователния диркетор на SoftUni Digital и SoftUni Creative - Александър Иванов, който ще ви поговори на тема Дигитално + Дистанционно = Работата, която ни прави свободни, сцена Life&Work Zone.


Регистрацията и участието в събитието са напълно безплатни, но регистрацията е задължителна. Можете да я направите бързо и лесно тук, включително и в деня на самото събитие.

Вратите за посетители на 10 септември се отварят в 9:00 ч, а от 10:00 ч. е официалното откриване на сцената на Main Stage. Събитието ще продължи до 17:00 ч., а след това се пренася на афтърпарти от 20:30 ч. в Culture Beat Club, където всички, както и представителите на компании, са поканени и входът отново е свободен.