Конференцията The Next Big Thing ще се състои на 17 октомври 2019

Ролята на киберсигурността и 5G върху индустриите на бъдещето – във фокуса на The Next Big Thing.  Световни експерти дискутират важните за бизнеса тенденции по време на годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria. 

Ролята на киберсигурността и 5G върху индустриите на бъдещето ще бъдат във фокуса на годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria The Next Big Thing. На 17 октомври в София световни експерти ще дискутират каква е новата визия за икономически модел и какви ще са предизвикателствата, към които бизнесът е нужно да се приспособи.

Конференцията ще засегне теми, свързани с промените в икономическата ситуация, предизвикателствата на технологичната революция и някои глобални проблеми като измененията в климата и нарастващия брой на застаряващо население в западния свят. Тази година по време на събитието на фокус ще бъдат реакциите на глобалния бизнес по отношение на настоящите икономически условия. Акцент ще бъде поставен и върху ефектите от търговската война и технологичните промени, които формират индустриите на бъдещето.

Начало на The Next Big Think ще постави панелът с прогнози за състоянието на икономиката. В дискусия по темата ще се включат Мейва Кузин - икономист, покриващ темите в Bloomberg Economics за еврозоната, както и Валентин Маринов, банкер, ръководител на G10 FX research в Credit Agricole, Лондон.

Специално за годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria ще пристигне и Професорът по глобална икономика и финанси Даниел Лакайе, обявен от Richtopia за един от 20-те най-влиятелни икономисти в света през 2016 година. Световноизвестният професор ще изнесе лекция посветена на възможностите и предизвикателствата в новия икономически модел.

Конференцията, с която единствената бизнес телевизия у нас ще отбележи и четвъртата си годишнина на българския медиен пазар, ще обърне поглед и към българската икономическа обстановка и мерките, които ще предприеме бизнесът в България.

Регистрация за събитието, както и информация за програмата и лекторите може да намерите ТУК.