Проблем с качване на Web приложение на Hosting Server
Някой може ли да помогне с този проблем. Направих приложение на localhosta и върви без проблеми, но като го качих на 2 host сървара(единият платен другият безплатен). Проблемът възниква още от първият ми зареден файл. На платеният сървър не излиза грешка на безплатният изписва че неможе да намери класовете които са обозначени със namespaces. Кодът:
<?php
session_start();
spl_autoload_register();
$config = parse_ini_file('Configs/db.ini');
const DIR ="http://localhost";
const ROOT ="proba";
$pdo = new PDO($config['dsn'],$config['user'],$config['password'],[PDO::ATTR_ERRMODE=>PDO::ERRMODE_EXCEPTION, PDO::ATTR_CASE=>PDO::CASE_LOWER]);
$db = new \Database\PDODatabase($pdo);
$template = new \Core\Template();
$data_binder = new \Core\DataBinding();
$transaction_repository = new \Repository\TransactionRepository($db);
$transaction_service = new \Service\TransactionService($transaction_repository);
$transaction = new \Http\HttpTransaction($transaction_service,$data_binder,$template);
Pdo се свързва със базата данни мога да гарантирам, но редът $db = new \Database\PDODatabase($pdo); забива до там и не продължава. Пробвах да го закоментирам и същото се получава и със следващия ред. Реших че от мързел да изписвам use Database/PDODatabase е възникнал проблемът, но пак не става. Смятам че е нещо базисно където имам пропуски но може и да греша. Пак повтарям на localhosta върви но на hosta възниква този проблем. Има ли някой който може да ми разясни къде допускам грешка.