Ниво #3 - Въпроси, очаквания, програма ?! ...
Здравейте на всички.
Потърсих малко из форума, но никъде не можах да намеря каквато и да било информация за ниво 3(не знам, може и аз да не съм го видял).
Ще може ли някой от екипа на СофтУни да уточни каква точно ЩЕ Е програмата за ниво 3, тъй като за сега нищо, което е било обявено е било спазено
Също ще е супер, ако се споделят и някакви други полезни благинки или каквито и да било други неща, които смятате, че ще има за хората решили да продължат.
... в този ред на мисли - ще сглобявате ли QA Fast Track, както беше споменато в последната лекция от КПК курса .... като цяло, излейте си душата :)
Здравейте, а дали има вариант с тези проекти, където ще бъдат по някои от курсовете, защитите им да бъдат както AngularJS изпита, тоест онлайн защита? Това е доста удобно за онлайн-студентите и много ще се радваме, ако има такава възможност!
Изглежда, че ще бъде забавно и интересно.
А колко време е предвидено за това ниво ?
Възможно е отново да има индивидуални проекти за някой от курсовете. Дали ще бъде проект изпита или не ще се решава при започването на курса и шанса е 50/50, като това може да се случи евентуално при последните 2 курса.
Времето предвидено за нивото е около 4 месеца, но ще го обсъждаме отново. Има вариант да е малко повече от предвиденото.