Анкета - Помогнете ни да изберем СофтУни символ/герой
Здравейте, приятели,
Искаме да изберем отличителен герой, който да стане официален СофтУни символ. Спрели сме се на Jedi Code Master и на Code Wizard. Помогнете ни да изберем едно от двете като гласувате от ТУК. Кое от двете ви харесва повече като дизайн, стил, внушение? Защо?
Благодарим ви предварително за мнението! :)
Подкрепям Веселин и Матрикс, тези герои нещо не се връзват със Софтуни. Ако се направи конкурс, много бързо идеята ще изкристализира и ще се разбере от какво точно се нуждае рекламата или логото или мотото. Не мога да разбера агресията които носят тези герои смесена с инфантилната линия, какво точно се цели не ми е ясно. Освен това тези характери не са типични и традиционни за "пазара", струват ми се доста универсални и тривиални, с това те излизат от контекста на характера на нещо което се опитваме да типизираме , въобще не са консистентни с името и реномето на Софтуни. Не ми хващат окото и сърцето.
@oconne: е, по заплетено нямаше как да го кажеш
почти като Haskel код звучеше
Хахаха, мисля че става ясно въпреки вичко, нямам време в момента иначе бих написал цял лист с анализ на цялостаната символика на тези човечета.