Freelance екип
Здравейте колеги,
От доста време съм регистриран в сайтове за работа на свободна практика (Elance, Freelancer). Кандидатствал съм по проекти, но досега не съм одобряван. Доколкото съм запознат с този тип сайтове, за да се спечели проект е необходимо да имаш много опит и да можеш да спечелиш доверието на работодателя си, като му покажеш проекти, които си направил.
Днес докато разглеждах обяви за работа в elance.com ми хрумна идеята, че е възможно да сформираме екип и да кандидатсваме за проекти заедно. Идеята е, че заедно можем да създадем общо портфолио с миналите си проекти. И по този начин да увеличим шанса за спечелване на проект.
Хората, които в момента имат сигурен източник на доход е по-добре да се концентрират върху образованието си в СофтУни и да започнат работа след като са завършили обучението си. Това предложение е насочено най-вече към хора, които имат нужда от средства в момента.
Така че, ако има желаещи пишете.
Може би има и други хора, които също имат регистрации там. Моля ви, споделете собствения си опит в тази сфера.
Здравейте
Аз съшо съм регистрирана в няколко сайта от този тип. Наистина началото е трудно . Първите няколко месеца нямах никакви поръчки,но после малко по малко тръгнаха нещата. Но работата в сайта в който работя е с фотошоп и се ограничава до редактирането на снимки. Сайта се казва Одеск.
Сайта е oDesk.
A Diana Marinova много подробно обяснява как се става фрийлансър там.
От половина година имам акаунт там, но така и не го ползвам. Засега. Хубаво е, че споделяш такива неща