Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Mariofingarov avatar Mariofingarov 1 Точки

QA пътека

Здравейте,

Начинаещ съм в програмирането. Изкарах безплатният курс C# Programming Basics и в момента мисля да продължа да следвам QA пътеката. Писах имейл на кариерния център от там ми обясниха че най-добре да стартирам с QA Fundamentals. Относно въпросният курс пише, че е подходящ за напълно начинаещи. Писах и на имейла на софтуни, защото реших да пробвам курса Quality Assurance, включващ и QA Fundamentals, и QA Automation. В последствие ми обясниха, че това е професионален модул и за да го запиша трябва да имам знания от C# OOP и #C DB. Всъщност сега съм малко объркан, нали QA Fundamentals е за начинаещи, а Quality Assurance, който включва и този курс е професионален? Какво да запиша в момента, как да продължа по нататък с другите курсове, кои курсове и в каква последователност са препоръчителни за QA.

Ще се радвам да ми обясните за последователността и откъде идва объркването ми. Както и всякакви други насоки биха ми били от полза.

Извинявам се ако въпросите ми ви се струват глупави, но съм начинаещ и не съм все още запознат как точно стоят нещата.

 

Поздрави

Тагове:
0
QA Fundamentals 13/08/2020 20:31:18
nickwork avatar nickwork 661 Точки

Разгледай добре информацията на тази страница - https://softuni.bg/curriculum

По скоро са искали да ти кажат да запишеш не QA FUNDAMENTALS а просто Programming Fundamentals модула, който е задължителен за всяка една пътека. Обърнах внимание, че този модул за който споменаваш QA FUNDAMENTALS е част от последният модул за QA пътеката... следователно не виждам как би било полезно за теб да го запишеш, ако преди това не си минал цялата пътека за QA... аз лично бих те посъветвал да караш под ред всички модули, така както са описани в плана, смятам, че това е оптималният вариант за твоето развитие...но все пак това е мое лично мнение :)

Quality Assurance

27 кредита | 4 месеца

QA FUNDAMENTALS

QA AUTOMATION

1
Milena.Zhelyazkova avatar Milena.Zhelyazkova 0 Точки

Здравейте, аз имах подобен въпрос. В семинара за професионално ориентиране на 26.08.2020 Димо Митев, който води QA казва, че не е нужно даже Programming Basics да си изкарал, но реално системата не ти дава възможност да си го платиш. Звънях, казаха ми да пиша в пощата и те ще препратят въпроса към Димо Митев, но това беше преди 3 дена, Нямам отговор, а ще затворят днес записването за курса.

0