Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Jsm700 avatar Jsm700 -1 Точки

Относно формата на обучение

Привет,

Имам въпрос относно формата на обучение. Видях, че всички нива могат да се карат присъствено или он-лайн.  Доколкото разбрах трябваше да кандидатствам и ако бъда приет, след това да избера формата.  Така и сторих, но виждам, че сега от мен се очаква да избера група за присъствено обучение.  Какво трябва да направя за да премина към он-лайн обучение? 

 

0
Въпроси за SoftUni 13/02/2015 16:06:08
quickben:
На темата е отоворено многократно, можете да потърсите във форума за информация относно формата на обучение, ако това не ви стигне винаги можете да позвъните на екипа на посочените контакти.
Jinjaar avatar Jinjaar 348 Точки

Здравей!

До колкото разбирам от това което си написал искаш да кандидатстваш онлайн за Ниво 0.
Когато дадеш на Кандидатствай  те пита дали си начинаещ или напреднал. Зада се запишеш за онлайн курса и да имаш достъп до лекцийте и домашните трябва да избереш Начинаещ.После системата те пита под каква форма искаш да караш курса и от там избираш онлайн.След като вземеш изпита и си приет за Ниво 1 системата ще те попита под каква форма на обучение изкаш да запишеш курса.Поздрави!

0
Richev avatar Richev 0 Точки

       Здравйте и от мен!

При мен се случи същото като на колегата който е отворил темата.Кандидатствах следвайки стъпките които описвате.Избирам си онлайн варианта.Преди малко си отварям пощатата и гледам че съм приет присъствено и че даже съм изпуснал срока за избиране на група.Мисля че се е получила някъква грешка и не съм сигурен какво точно да направя.

Поздрави

 

0
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки

Здравейте,

Когато написнете бутона "Кандидатствай" може да изберете формата си на обучение. Тя по подразбиране е присъствено, затова ако искате да карате курса онлайн, трябва да го изберете от падащото меню.

Ще Ви запиша в оналйн форма на обучение и няма да се налага да избирате коя група да посещавате.

1