За "чужденците" - кандидат студентите от чужбина - какво мислите да правите за изпита? Update: И след него.
Здравейте,
Четейки из темите на форума, виждам, че напоследък започва да се говори за изпит, за дати и т.н., което е нормално, наближава все пак, та се замислих как по дяволите ще се явя на изпит, като съм на 3600 км от България.
За да получа правдоподобна информация се обърнах направо SoftUni и ми отговориха, че засега изпитите могат да се проведат само присъствено. Аргумента беше, че няма как да се гарантира честността, с което съм съгласен.
Разбира се хрумна ми да предложа да си пусна уеб камерата или да се снимам с видео камера докато решавам задачите.
Отварям темата, за да помоля всички "чужденици" - вярвам, че не само аз съм такъв - да минат от тук и кажат какво мислят да правят по въпроса с явяването на изпит, ако към момента не могат да си пътуват до София.
И от друга страна темата е за SoftUni, да кажат дали обмислят да се позволяват онлайн изпити. Все пак в информационната ера, в която живеем, трябва да има начин да се явим на изпит от вкъщи или от Starbugs.
P.S. Аз съм в Мадрид. Ако има хора наблизо, обаждайте се, ще решаваме задачи заедно.
Поздрави
Радвам се да прочета такова нещо. Ето това ме кара да вярвам, че все пак има някъде надежда. Ето решил си да учиш, организираш си нещата - билети, почивки и прочие и правиш нещата да се случват. А тук има някои дето ще се оплачат, а са на 5 метра от университета и сигурно ще са свободни на датата, която ще са изпитите и пак ще намерят за какво да хленчат.