[Technical Issue] Visual Studio - Задаване на Startup Project

Здравейте, имам следния въпрос. По-скоро е относно конфигурирането на VS 2013 и създаването на голям solution и отделни projects в него където да пишем проблемите на домашните. При правенето на втората домашна се появи следният проблем. Значи:

1. Правя blank solution -> rename-вам го Intro-to-programming, където ще добавям отделните problems от домашното. 

2. Добавям отделни projects в solution-a, които ще ми отговарят в пореден ред на проблемите от домашното. Първо си правя project HelloCSharp. Написвам кода -> дебъгвам -> пробвам с F5 -> конзолата излиза и "Hello C#"се изписва. Дотук добре.

3. Добавям втори project с десен бутон върху Solution 'Intro-to-programming' . Пиша кода, с който конзолата да ми изпише името, но ... конзолата ми отваря отново "Hello C#". Кодът е верен, защото като затворя VS, отворя го наново и пробвам кода в съвсем нов и празен solution си го изписва както съм го компилирал. 

Гледах по няколко пъти видеото и на  Богомил, и на Ангел и уж правя всичко както и те го описват. Явно нещо пропускам. Не мога да разбера защо така се получава. Забелязвах също, че първия project, който и да е той, ми стои с болд-нато име, докато другите след това не са болд-нати.

 

Аз съм съвсем начинаещ конкретно в областта на програмирането, така че приемам градивна критика :) 

 

P.S. Току що видях от Properties на solution-a ,че всъщност болд-ването е заради Startup project, който може да се сменя на отделните projects. Който е болд-нат -> той се отваря на дебъгера, съответно на конзолата. След като се смени, отваря новия. Май това отговаря на въпроса ми. Но ако нещо не правя както трябва надявам се да ме коригирате.