Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Deyanova avatar Deyanova 83 Точки

Включете се в SoftUni Bootcamp - иновативна програма за летящ кариерен старт

🚀 Изключително сме щастливи да обявим старта на SoftUni Bootcamp – иновативна програма за летящ кариерен старт.  

✅ SoftUni Bootcamp е разработен за всички с фундаментални технически познания в програмирането, на които предстои начало на професионалната реализация, но все още нямат нужния практически опит. 

⏰ Програмата стартира на 15 септември и е с продължителност 4 месеца, по 40 часа седмично. Имате възможност да изберете присъствена или онлайн форма.  

Основен фокус на Bootcamp-a е да ви даде необходимите практически опит и умения, които могат да бъдат придобити само в реална работна среда.  
 
По време на програмата ще работите по реален проект и в малки групи от по 5-6 човека. Всяка група ще бъде ръководена от опитен Tech Lead, който ще ви насочва спрямо най-съвременните практики и технологии. Паралелно с това ще придобиете и различни Soft Skills умения, търсени от работодателите.  

❗ След преминаването си през SoftUni Bootcamp всеки участник ще получи персонална кариерна консултация, напътствия за изграждане на CV и подготовка за интервю. Ще може да се възползвате от разнообразните възможности за кариерна реализация, предоставени от компаниите - партньори на SoftUni.  

Стартирайте кариерното си развитие и научeте повече за програмата от тук: https://softuni.bg/bootcamp.

 

0
Events 20/07/2021 15:43:35
dmaknev avatar dmaknev 49 Точки

Забелязах че има възможност за изцяло дистанционно участие. Това включва ли и приемните изпит и интервю?

0