Включете се във второто издание на SoftUni Bootcamp през януари 2022 г.

🚀 Щастливи сме да обявим старта на второто издание на SoftUni Bootcamp – иновативната ни БЕЗПЛАТНА програма за летящ кариерен старт!  

Първото издание на програмата започна успешно през септември. В него взеха участие 45 участници, разделени на 9 екипа. Те вече работят по проекти за компании като OneBit, Motion, Indeavr, Postbank и др.  

🚀 Второто издание ще се проведе в рамките на 4 месеца с помощта на нашите ментори всеки учасник ще се включи в разработката на Front-End и Back-End (Full Stack) проекти. Технологиите, които се използват са разнообразни: ReactJS, Bootstrap, NodeJS, TypeScript, Java Spring, ASP. NET Core, Firebase, Azure, MySQL, MongoDB.
 
🎯 SoftUni Bootcamp е разработен за всички, които вече имат задълбочени познания по  програмиране, но все още на са придобили практически опит, необходим за професионалното им развитие. 

⏰ Програмата стартира на 10 януари и е с продължителност 4 месеца, по 40 часа седмично. 

Основен приоритет на Bootcamp-a е да ви даде необходимите практически опит и умения, които могат да бъдат придобити само в реална работна среда. Това ще бъде постигнато с работа по реален проект в малки групи от по 5-6 човека. Всяка група ще бъде ръководена от опитен Tech Lead, който ще ви насочва спрямо най-съвременните практики и технологии. Паралелно с това ще придобиете и различни Soft Skills умения, търсени от работодателите.  

❗ След преминаването си през SoftUni Bootcamp всеки участник ще получи персонална кариерна консултация, напътствия за изграждане на CV и подготовка за интервю. Ще може да се възползвате от разнообразните възможности за кариерна реализация, предоставени от компаниите - партньори на SoftUni.  

Дайте старт на кариерното си развитие като кандидатствате за програмата от тук: 
https://softuni.bg/bootcamp.