Бъди част от събитието Start Up, Bulgaria!

Споделяме за Първата Националната Стартъп Конференция, организирана от The Revenues Factory. (За тези от вас, които не знаят, това е наскоро стартиралата консултантска агенция за растеж и бизнес развитие на българския хоризонт) 

Събитието “Start Up, Bulgaria!”, което ще се проведе от 8-ми до 10-ти ноември в София и има за цел да обедини предприемачи, инвеститори и останалите “строители” на тази екосистема у нас! 

Знаем, че много от вас са в началото на своя предприемачески път и се чудите как да започнете, вече сте създали нещо и искате да го разраснете, или бизнесът ви работи, но имате нужда от помощ за излизането на чужд пазар.

На 3-дневното събитие ще има и интерактивни уъркшопи, където ще можете да научите практични знания от хора с разнообразен опит и да изградите нещо заедно и хакатон със специални награди, където ще можете да тествате своя предприемачески потенциал. 

Ако вече горите от нетърпение да се запишете, предварителната регистрация е вече активна на сайта на конференцията startupbulgaria.eu.