After Exam Programming Basic 12 of july
Здравейте, бихте ли ми казали кога излизат класиранията и как да разберем дали сме приети и кога започва съответния курс, в каква форма и т.н.?
Здравейте, бихте ли ми казали кога излизат класиранията и как да разберем дали сме приети и кога започва съответния курс, в каква форма и т.н.?
Ще получите имейл, в който ще бъде описано всичко това. Класиранията излизат в рамките на седмица обикновено. Септември мисля, че почва новия Fundamentals modul.
Следващия курс започва септември. Отностно това дали сте приети ще получите имейл. Досега долната граница за приемане е била 1 задача или 100 точки. Но както казах на няколко човека днес на изпита хора изкарали под 350-400 точки ще им е много трудно в следващия курс и според мен по-добрият вариант е да се презапише нулевото ниво.
Това звучи много обезкуражаващо. До септември има немалко време и хората с по-малко точки могат да изгледат отново затруднилите ги лекции и да си попълнят пропуските.
не съм съгласен... има толкова мн езици за програмиране и толкова мн неща, които може да се направи с тях, аз лично имах мн големи проблеми с това кастване и постоянно ми даваше проблеми за специфични неща на c#-а, а на php/js/ruby няма проблем с тях, защото 99% от нещата там са решени по простоя начин (за мен). Както казва създателя на ruby не е важен компютъра, а е важен програмиста, така че да се цени времето му за код и кода трябва да помага на програмистта, а не обратното.... това е лично мнение.
Това, което искам да кажа е че човек, който е изкарал 350-400 точни на c# може да изкара 500 точни на другите езици, защото просто повече му се отдават. така мисля.
Не бих могъл да се съглася. Според мен хората са направили таван - първа задача, защото наистина е лесна. Особено на вчерашния изпит практически бяха дали решението още в условието. Всичко друго е плод на домашна работа и допълнително занимаване. Ако имаш 2-3 решени задачи, мисля, че е достатъчно, стига да седнеш сега лятото примерно и там където се вижда, че куцат нещата, да наваксаш. Има интернет, приятели - програмисти, книги...:) Всякаква полезна информация.