Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
sanker avatar sanker 12 Точки

Относно разпределянето в екип

Здравейте.

Понеже не успях да дойда на първата лекция някой може ли да ми обясни малко повече за това разпределяне в екипи? В мейла ми пише, че повече информация ще получа на самата лекция, но както казах бях на работа и нямаше как да присъствам...

Тагове:
pavlin_kolev avatar pavlin_kolev 8 Точки

Чрез тези екипи сме разделени на по-малки групи (по около 30 човека), като всеки екип си има ментор(студент във СофтУни, който в предишни курсове се е представил отлично и е доста навътре в нещата). Та идеята на екипите е да се събираме през седмицата(веднъж или два пъти) и с помоща на ментора да обсъждаме материала и домашните. Ако някой има спънки някъде да му се помогне, ако някой е напреднал да сподели новите си знания, и такива работи. Ние вчера се намерихме с екипа ми и си направихме FB група, и вече се уговаряме кога да се съберем. Свържи се с някой от групата си за да те добави към FB-групата ви или Skype-групата ви (предполагам вече трябва да имате такава).

4
hcenov avatar hcenov 10 Точки

ти в коя група си се записал, ако има нещо и те интересува, тъй като виждам, че си получил много изчерпателен отговор от Павлин :)

1
NedNikolov avatar NedNikolov 45 Точки

Аз те съветвам, понеже вече сигурно имаш получен мейл от твоя ментор, да се свържеш директно с него било то във скайп или във фейсбук и да му зададеш директно въпростие, на които желаеш да получиш отговор.

2
nrayanov avatar nrayanov 39 Точки

Здравей,

Автоматично сме разпределени на екипи от по 30тина човека, на които е назначен ментор.

Поздрави,

Николай Раянов

0
sanker avatar sanker 12 Точки

Разбрах, вече се присъединих към нашата група във фейсбук. :) 

Благодаря на всички отзовали се.

1