Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
antonp1p2 avatar antonp1p2 17 Точки

Малко информация за университети партньори ?

Не знам дали е за тука тази тема, и ако вече има отговор по въпроса се извинявам (не го намерих), но някой може ли да даде малко повече информация относно въпроса с университетите партньори ?

Туко що видях, че имам мейл относно изтичането на датата за избор на университет ако искаме да имаме и "истинска" диплома. Прегледах какво пише в сайта на СофтУни относно кандидатстването за Варненския Свободен, тъй като ако се запиша ще е там, но не ми стана много ясно.

Може ли някой, който е наясно да ми отговори на няколко въпроса ?

1. Ако не се запиша сега докато съм първо ниво в СофтУни, мога ли по-късно ако реша да се запиша по същия учебен и финансов план към Свободния, например след като съм преминал през всички курсове по учебния план на СофтУни и съм го завършил?

2. Има ли промени във финансовия план от към момента, тъй като информацията там е ако студентът започне от учебната 2014/2015.

3. Изцяло индивидуална изпитна програма ли имат студентите, които са към СофтУни ?

4. Задължителни ли са тези 3 години и имали вариант да се ускори всичко и да се вземат тези 26 изпита за 3 семестъра вместо за 6 ?

5. "Начин на кандидатстване: След като студентът е записан в ниво 1, попълва формуляр в сайта на СофтУни." - Какъв е този формуляр ?

Извинявайте ако са ми малко глупави въпросите обаче не ми стана изобщо ясно от това което пише в сайта.

Като цяло всичко това за университети партньори си е просто формалност и за едната хартийка малко в повече ми се струват всички тези изпити и такси (парите са доста сериозни около 5 хиляди излиза цялото обучение + таксите в СофтУни) и всичко останало. Имах доста по оптимистични представи за обучението в Свободния чрез СофтУни. Така като гледам едва ли ще се запиша ако сега по време на 1-вото ниво ми е единствения вариант, но все пак ми се иска да получа по - подробна информация.

0
Fundamentals Module
Jinjaar avatar Jinjaar 347 Точки

Здравей колега!

Ще се опитам да ти огроворя на някой от въпросите които си споменал по горе.

1. И аз като тебе бях пред тази дилема  и реших да се запиша в Бургаския Свободен Универсиет, като сега съм Ниво 2 в СофтУни.Миналата година реших да не се записвам, но сега си промених решението и смятам да го направя, та по твоят въпрос може да се запишеш и другата година ,просто сега стават записванията за университети като цяло , и СофтУни ни предлага шанса да го направим за тази година. 

2, Мисля че нещата не са се променили от последната година когато трябваше да избираме университет партньор.Немога да кажа как ще стоят нещата за следващата.

3 .До колкот знам предметите които си изкарал в СофтУни се признават в университета партньор и се призпадат кредитите от Софта, като взимаш предметите които са ти нужни за да завършиш.

4. Не съм компетентен и немога да ти дам информация.

5. Формуляри ще можеш да вземеш от рецепцията при Алекс когато стане време .За Варненски Свободен и Колежа по Маркетинг и предприемачество.Записването за Бургаския Свободен става през онлайн форма.

ПС.  Ако не съм успял да ти оговоря на въпросите надявам се някой от екипа да го направи.

1
22/08/2015 03:21:32
antonp1p2 avatar antonp1p2 17 Точки

Мхм, мерси много. Най-вече исках да разбера дали единствения ми вариант за записване е сега. Щом може и догодина ще го мисля тогава.

Ако няма нужда да се явяваме на изипити, които сме взели от СофтУни ще е много добре. Така отпадат доста изпити и няма да е проблем дори и да е 3 години обучителния период, предвид че за 6 семестъра ще се наложи да се явяваме на около 10-15 изпита. Проблем остават парите ама ще го мисля догодина.

 

0
Jinjaar avatar Jinjaar 347 Точки

Можеш да разгледаш програмата на всеки университет тук в сайта на СофтУни и да видиш какво ще се учи. 

0