Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
remote87 avatar remote87 121 Точки

Грешка при зареждане на домашна

Здравейте!

Свалих едно домашно, за да го оценя, но visual studio не иска да го зареди и ми вади следната грешка:

http://dox.bg/files/dw?a=1028a2289d

Във .rar файла с домашното има и папка MACOSX. Да не би въпросния потребител да работи на макинтош, а понеже аз съм на Уин и затова да не ми го зарежда?

Според вас, как да оценя такова домашно, т.к. не искам да ощетявам човека, много е вероятно и домашното му да е коректно, но няма как да го проверя. Някой работи ли с макинтош да му пратя домашното и да го види, дали ще му зареди? До момента не ми се беше случвало такова нещо.

Благодаря предварително!

1
Programming Basics
martii avatar martii 1 Точки

Преди срещнах подобен въпрос за домашно и отговора беше, че може да го оцениш например със средна оценка 5 и в коментара да напишеш защо ти е такава оценката, но както прецениш. :)

0
sekwent avatar sekwent 22 Точки

На всички домашни, които проверих ми го показа. Махаш чекбока и продължаваш напред. :)

За повече информация: http://goo.gl/nmKEdb, но със сигурност не трябва да ощетяваш автора поставяйки му ниска оценка заради това

-1
30/08/2015 15:54:50
ku4eto avatar ku4eto 5 Точки

Просто те предупреждава че файла не е от твоя компютър и да се внимава какво се прави, че може да не е безопасен. Махаш Show this message и цъкаш Okay и това е.

0
remote87 avatar remote87 121 Точки

Аз това го оправих, но не ми прочита самия салюшън. Дава ми всички проекти с удивителна и не иска да ги зареди: load failed и толкова.

0
30/08/2015 16:17:49
ku4eto avatar ku4eto 5 Точки

Получих подобен проблем, защото домашното е било правено на компютър с .NET Framework 4.5.2, докато аз съм само 4.5. В резултат на това ако не съм дал да ми ги конвертира solution-ите към 4.5, ми дава твоя проблем. Щом каза че е имало папка MACOSX, вероятно проблема е подобен, но как се оправя, нямам идея.

1