Предстоящ подготвителен курс за C#
Здравейте. Понеже изпуснах периода за записване на предишния изпит също така и подготовката. Може ли някой да ми каже кога точно започва следващия и кога ще бъдат и приемните изпити? Благодаря предварително!
Здравейте. Понеже изпуснах периода за записване на предишния изпит също така и подготовката. Може ли някой да ми каже кога точно започва следващия и кога ще бъдат и приемните изпити? Благодаря предварително!
Доколкото знам след 2 месеца почва следващото 0 ниво, а следващия приемен изпит ще е след около 4 месеца - демек през Септември.
"Тези, които са заинетерсовани от присъствен подготвителен курс, но са пропуснали срока, ще имат възможност да се запишат за следващото безплатно ниво #0, което е планирано за началото на лятото."
Началото на лятото ще рече Май месец или нещо такова
https://www.youtube.com/watch?v=OmsKc2FGn4o&hd=1
Виж сам - това е интервю от вчера :)
Здравей,
ето какво намерих по твоя въпрос в сайта на СофтУни:
Предполагам, че през лятото ще се обявят точните дати за записване за подготвителният модук, който ще се проведе преди изпита през септември.
Поздрави!
Благодаря ти! Но звъннах на телефона за контакти и питах и то 3 пъти в последния 1 месец. Казаха че след 14 то ест тази седмица ще пуснат нов курс обучение от края на този месец до края на Май :)