[Judge] Advanced C# - Fundamentals Level, Има ли още примерни задачи за изпит?
Здравейте,
понеже се подготвям за изпита на 11.10.2015г. и влезнах в judge.softuni.bg да практикувам задачите на Advance C# от предишни изпити. Видях задачи от изпити на 31 Май и 19 Юли, общо от двата изпита са 8 на брой и т.н.
Въпроса ми е има ли някъде другаде още задачи от този тип, които да ни помогнат за подготовката или идеи, които може да са ни полезни за успешно преминаване?
Много благодаря,
Поздрави,
Антонио
Много благодаря за отговора и тука идва момента, дали имаш представа къде са решенията на всички тези задачи? Другото, което разгледах ги тези 20 задачи, обаче не ми приличат да са като примерни за изпита, а като практически като да кажеме домашните и всъщност то и името им е точно така определено.
Решенията на задачите от изпитите обикновено ги има в инстанцията на курса, за който се отнасят - т.е. вероятно са в първата инстанция на курса.
На тези 8 задачи има качени решенията, обаче ме озадачават задачите другите 20 задачи, които са наименовани като Practice, дали включват всички случай, които има вероятност да се паднат на изпита