Липсват качени лекции 8-ми 15-ти Ноември
Здравейте,
аз съм от Русе и съм от хората които правят курса online. Няма качени лекции от 8-ми и 15-ти Ноември. Имало ли е лекции на тези дати или има друга причина за липсата им?
Благодаря предварително!
Здравейте,
аз съм от Русе и съм от хората които правят курса online. Няма качени лекции от 8-ми и 15-ти Ноември. Имало ли е лекции на тези дати или има друга причина за липсата им?
Благодаря предварително!
Доста тривиален въпрос и от моя страна отговор...
Смятам, че можеш да прегледаш материала от активните в момента курсове и архива от изминали такива. Тъй като материала в Русе, София, Варна и Бургас е един и същ, само лекторите са различни. Да всеки има свои начин на преподаване и прочие. Но така, сам можеш да предпочетеш кои лекции и лектор да гледаш. Единствената, разлика би могла да бъде единствено в домашното и упражнението за лекцията. Но няма да имаш проблем, ако сваляш тези, които са ти в самия курс. Защото съм забелязал, че с течение на времето някои от задачките са променят и ако ползваш изминали такива, може да пратиш некоректно домашно. За това прегледай този АРХИВ избери си някоя лекция, на която лектора ти се струва най-добър и я изгледай. След това си свали домашно, презентация и упражнение от записания от теб курс и прилагай практически това което си научил от лекцията. Ако след това дължиш да изглдаш и лекцията от твоя курс, можеш да го направиш за да затвърдиш знанията си. И аз като теб съм изпадал в подобна ситуация и просто гледах най-добрия лектор от изминали лекции, само за да предам домашното си в срок. Защото няма как да предам, качествено домашно, без да съм на ясно с материала...
Друго не се сещам, с което да те посъветвам, освен да не се ограничаваш, само с лекциите от твоя курс. Това е... :))
Дали има лекции на определена дата можеш да провериш във графика, където 08 ноември 2015 липсва, което означава, че не е била предвидена лекция на нея дата. Видеото от другата лекция си е качено.