Notice: Undefined offset: 1 и Undefined index
Notice: Undefined offset: 1 in,Notice: Undefined offset: 2 in,Notice: Undefined index: in това получавам докато работех върху кода от тази лекция "Работа със сесии и файлове" http://academy.telerik.com/student-courses/archive/php-web-development/resources .
Ползвам кода който е даден от предната лекция ,така както го прави Гатака.Къде може да бъркам,случват ми се такива грешки и когато писах мой код.Прохождаща съм в PHP и имам нужда от помощ.
П.П Зададох въпроса си и във форума на Телерик ,но нямам никакъв отговор,надявам се тук да намеря .
RoYaL благодаря за включването ,лекцията я дадох само за отправна точка.Приемам забелжката ,че трябваше да покажа и кода.
Това са грешките от index.php ,който съм пуснала по-горе :)
[19-Feb-2016 22:46:28 Europe/Berlin] PHP Notice: Undefined offset: 3 in D:\Xampp\htdocs\Fix\index.php on line 30
[19-Feb-2016 22:46:28 Europe/Berlin] PHP Notice: Undefined index: in D:\Xampp\htdocs\Fix\index.php on line 30
[20-Feb-2016 00:39:13 Europe/Berlin] PHP Notice: Undefined offset: 1 in D:\Xampp\htdocs\Fix\index.php on line 28
[20-Feb-2016 00:39:13 Europe/Berlin] PHP Notice: Undefined offset: 2 in D:\Xampp\htdocs\Fix\index.php on line 29
[20-Feb-2016 00:39:13 Europe/Berlin] PHP Notice: Undefined offset: 3 in D:\Xampp\htdocs\Fix\index.php on line 30
[20-Feb-2016 00:39:13 Europe/Berlin] PHP Notice: Undefined index: in D:\Xampp\htdocs\Fix\index.php on line 30
Това е извадка от php_error_ log . Дори го чистих php_error_ log-а ,но тя грешката като си седи в кода
Нямаш никаква идея какво прави този код, нали? Четеш някакъв файл, и се опитваш да сплитнеш редовете му по удивителна. Явно във файла няма данни в такъв формат, че да се получат толкова колони. Самият факт, че не разбираш, че чете файл или поне така си мисля, щом даваш код, който чете файл и очакваш да разберем какъв е проблемът, при положение че не виждаме данните, е достатъчно показателен, че ти е рано да учиш за сесии и трябва да се върнеш към основи на програмирането.
Приемам съвета ти,но аз горе съм казала ,че сега започвам ,просто исках да знам какъв проблема ,някои неща знам какво правят ,но си прав че имам пропуски Благодаря ,че се включи