Повишаване на оценката от курса Team work and personal skills
Здравейте колеги! Имам въпрос: как мога да повиша оценката си на курса? Ще можем ли да се запишем за отборния проект на Fundamentals Nov. 2015 Или?
Здравейте колеги! Имам въпрос: как мога да повиша оценката си на курса? Ще можем ли да се запишем за отборния проект на Fundamentals Nov. 2015 Или?
Добър въпрос :)
Най-добре да питаш или на място или по мейл директно в софтуни :) може и да има такава опция, но моментът е сега защото разпределението на отборите все още предстои
Със сигурност ще ви отворят полетата за предаване и проверяване на домашни, защото е 50% от оценката. Не съм сигурен обаче, че ще можете да правите наново отборен проект.
Аз съм в същото положение, само че не за повишение на оценката, а за получаване на такава. Аз съм от ниво септември 2015 и ми остана само този изпит. Каква е процедурата да ме включите към настоящия курс?
Здравейте, колеги!
Има ли нова информация по въпроса? Някой, който е присъствено обучение, питал ли е?
И аз като вас имам няколко (три) непредадени домашни в курса от септември 2015, което сваля оценката ми до 4.66. И преди исках да оправя този изпит, но с новата кредитна система (не получаваме всички кредити при оценка под 5.00) вече е задължително.
Това е една от многото теми, в които е написано "би трябвало да бъдат отворени формите за повторно предаване на домашни", но...